Om Nordic By Me

Lige så længe jeg kan huske at have haft en mening om mode og indretning har mit hjerte banket lidt hurtigere for den lyse nordiske stil og det bæredygtige. Det er en blanding af stemninger, dufte, lyset, minder fra min barndom, farverne og det æstetiske, der i den grad tiltaler mig.

Jeg har siden 2016 i min shop Nordic By Me håndplukket nogle brands, som betyder noget ganske særligt for mig. Samlet lever de op til de krav jeg har og forstår ved kvalitet, bæredygtighed og naturlige materialer. Hver for sig og sammen er de brands essensen af noget Nordisk. Det er min samling, min poesi, det er Nordic By Me.

Hos Nordic By Me finder du tøj og tilbehør til kvinden, der sætter pris på lækkert tøj og tilbehør altsammen i skønne kvaliteter, der skal fungere i en hverdag. Stilen er tidsløst, med få og skønne detaljer og farverne er enkle skabt i naturlige og lækre materialer. Desuden finder du hos Nordic By Me håndplukket interiør til hjemmet, der afspejler den rolige, lyse nordiske stil hvor jordfarver møder himmel og hav.

Hjertelig velkommen hos

Nordic By Me

Ønskes du af

Karina Nørgaard Clausen